El Sismògraf es llança a l’aigua amb un espectacle de natació sincronitzada

Un dels espectacles més particulars d’aquesta edició del Sismògraf ha estat el de natació sincronitzada. Dissabte a la tarda, les instal·lacions del Club Natació Olot van acollir aquesta exhibició, que va estretament relacionada amb l’enllaç entre salut i dansa que el festival ha volgut posar de manifest en aquesta vuitena edició.


El Sismògraf, el festival que detecta el moviment, ha fet trontollar Olot els darrers tres dies amb espectacles que representen el bo i millor de la dansa contemporània a Catalunya. Però es pot ballar al terra i també a l’aigua. Es volia mostrar que la dansa es pot fer de moltes maneres i per això es va convidar les joves nedadores de Sincro Mataró perquè mostressin les seves habilitats en la natació sincronitzada en el marc del Sismògraf.

Sincro Mataró compta amb més d’un centenar de nedadores d’entre 4 i 16 anys, que generen un bon planter de formació en la natació artística. A les instal·lacions del Club Natació Olot, fins a una vintena d’esportistes van demostrar les seves habilitats individuals i col·lectives. Ho van fer davant una graderia plena, expectant per veure, en el marc del Sismògraf un espectacle poc habitual a la capital de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
– L’espectacle ‘Hypernatural’ del Sismògraf ofereix una visió reflexiva de la relació entre paisatge i ésser humà
– Avui arrenca el festival de dansa Sismògraf amb més de trenta propostes diferents
– Olot sent les dues primeres rèpliques del Sismògraf amb dos espectacles que relacionen esport i dansa
– El Festival Sismògraf vol unir els conceptes de dansa i benestar en l’edició d’aquest 2016

x