El Club Hoquei Olot goleja al Cambrils CH i fa un pas important cap a la permanència a Nacional Catalana (4-0)

L’equip de Gerard Pujol encara haurà de remar molt més en els sis partits restants de la lliga, però avui, derrotant al cuer, el Club Hoquei Olot ha fet un pas important. Els garrotxins han golejat merescudament al Cambrils i se situen, amb 21 punts, en l’antepenúltima posició, fora del descens i amb les opcions intactes.


Un Cambrils tocat però encara no enfonsat visitava la pista del Club Hoquei Olot a cremar l’última opció que li quedava de salvar la categoria. Això sí, la pressió era pels dos equips, ja que els de Gerard Pujol necessitaven els tres punts per seguir fora del descens i amb opcions intactes de salvar la categoria.

Després de dos penals fallats en el primer temps, Ferran avançava als seus, en uns primers 25 minuts amb nombroses ocasions i amb domini olotí. La pólvora dels garrotxins semblava mullada de cara porteria, i tot i arribar una vegada i una altra a la porteria visitant amb perill, els locals només han pogut marxar al descans amb un avantatge mínim.

En la segona meitat, el Cambrils ha tret l’orgull, però s’ha topat amb una gran versió de l’Olot. L’equip ha atacat, ha gaudit de la possessió i ha controlat bé les contres dels visitants. Però els pals i el porter visitant han evitat una rere l’altra el segon gol dels de Gerard Pujol, que es començaven a desesperar però no defallien. En el moment oportú, un inspirat Ferran ha pogut perforar la porteria del Cambrils, i a partir d’aquí tot ha anat sobre rodes. L’Olot s’ha agradat i ha sentenciat, primer amb un gol de Tomy i després amb un altre d’Adrià Piera. El 4 a 0 feia justícia al marcador, deixava tres punts vitals a casa i enfonsava gairebé definitivament el Cambrils, un rival directe, en la classificació de Nacional Catalana.

Un bon partit i un gran resultat per al Club Hoquei Olot, al qual li esperen sis finals en les darreres jornades per salvar, una temporada més, la prestigiosa categoria de Nacional Catalana.