La desena edició de la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols comença a prendre forma

Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa, celebra cada estiu, i des de fa deu anys, una festa dedicada a la música dels anys 60. Amb l’edició d’enguany, la desena, s’ha volgut fer festa grossa, i per això, el cartell l’encapçala un grup realment mític: Boney M.

Aquest dissabte al migdia s’ha donat el tret de sortida a l’organització de la desena festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols. Una vuitantena de persones implicades en l’organització de les edicions passades s’han reunit per començar a implicar-se i conèixer a fons el programa de l’edició d’enguany, encapçalat pels mítics Boney M. Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols, ha comentat a OLOT TELEVISIÓ que ha estat molt complicat fer-los venir a actuar a un poble tan petit, de poc més de mil habitants.

Tot i això, la festa de Sant Feliu ja és un clàssic. L’any passat va atreure fins a 2000 espectadors, i enguany s’espera arribar als 3000. A més, la festa s’ha desdoblat: abans només era un dissabte, i enguany, es desdoblarà a dos caps de setmana. El dissabte 2 de juliol, per començar a fer boca, serà Maria del Mar Bonet qui farà un concert al poble garrotxí, mentre que el plat més fort, Boney M, es podrà veure el dia 9 de juliol, juntament amb altres grups.

 

Notícies relacionades:
– Boney M actuarà el proper 9 de juliol a la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols