Una de les estrenes més esperades del Sismògraf, ‘Eden Club’ d’Inés Boza i Giulia Valle, omple la Sala el Torín

També aquest divendres al vespre ha tingut lloc a la Sala El Torín un dels espectacles més destacats d’aquesta vuitena edició del Sismògraf. Es tracta d’una estrena d’un espectacle de col·laboració entre la coreògrafa Inés Boza i la compositora de jazz, Giulia Valle.


Una de les estrenes més esperades al festival Sismògraf ha estat ‘Eden club’, una proposta d’Inés Boza i Giulia Valle. L’espectacle sorgeix de la col·laboració entre Boza, coreògrafa i directora de la companyia Senza Tempo, i de la compositora Giulia Valle. Ha estat una de les propostes més rellevants que s’han pogut veure en aquest festival.

Tot parteix de la situació de 5 músics i 5 ballarins en una sala de ball abandonada. A partir d’aquí, i a través de la dansa, es reprodueixen situacions, en certa manera, surrealistes, per explorar les emocions de l’ésser humà durant tot l’espectacle. I és que ‘Eden club’ no pretén ser dogmàtic ni donar un missatge clar a l’espectador, ja que Boza i Valle només acaben buscant la part més pura i essencial de la dansa: la recerca de la bellesa a través del moviment del cos.

 

Notícies relacionades:
– L’espectacle ‘Hypernatural’ del Sismògraf ofereix una visió reflexiva de la relació entre paisatge i ésser humà
– Avui arrenca el festival de dansa Sismògraf amb més de trenta propostes diferents
– Olot sent les dues primeres rèpliques del Sismògraf amb dos espectacles que relacionen esport i dansa