El Festival Sismògraf d’Olot clou la vuitena edició amb 15.000 assistents, un 25% més que l’any passat

El Festival de Dansa Sismògraf d’Olot ha clos la vuitena edició amb 15.000 assistents, un 25% més que l’any passat. A les jornades per a programadors, per la seva banda, hi han participat uns 200 professionals, un 33% més que el 2015. Des de dijous Olot ha acollit una trentena d’espectacles, gran part d’ells a l’aire lliure i gratuïts. Els espectacles de pagament han exhaurit les entrades disponibles. Aquest diumenge el Parc Nou d’Olot s’ha tornat a omplir en motiu de l’Itinerari de Dansa del Sismògraf. Més de 250 persones han gaudit dels cinc espectacles dels que constava l’Itinerari. L’afluència de gent ha estat superior a la de l’any passat i el dia ha jugat a favor de l’espectacle.


L’itinerari de dansa al Parc Nou és una de les activitats estrella del Sismògraf. Enguany, ha constat de cinc espectacles situats en cinc punts diferenciats del parc.

En el Parc Nou els espectadors han pogut viure de ben a prop les actuacions dels artistes. Això, ha fet que la connexió entre artista i espectador s’hagi viscut intensament. Més de 250 persones han gaudit de l’itinerari i és que l’assistència de públic d’aquesta vuitena edició ha anat a l’alça en relació a les edicions anteriors.

Més enllà del públic el Sismògraf es un festival pensat pels programadors i per els artistes que s’han quedat amb molt bones sensacions del festival. A banda d’Eterfeel, l’espectacle aeri que s’ha pogut viure a l’esplanada de l’Antiga Estació, l’Itinerari de dansa ha estat una bona cloenda per un Sismògraf que es supera any rere any.

 

Notícies relacionades:
– Les propostes de Lali Ayguadé i Bivouac Cie atreuen un públic multitudinari
– El Sismògraf es llança a l’aigua amb un espectacle de natació sincronitzada
– Una de les estrenes més esperades del Sismògraf, ‘Eden Club’ d’Inés Boza i Giulia Valle, omple la Sala el Torín
– L’espectacle ‘Hypernatural’ del Sismògraf ofereix una visió reflexiva de la relació entre paisatge i ésser humà