Les propostes de Lali Ayguadé i Bivouac Cie atreuen un públic multitudinari

El Sismògraf ha portat els millors espectacles i novetats en el món de la dansa contemporània a Catalunya en l’actualitat. Dissabte va ser el dia d’activitat més intensa. Al vespre, al puig del Roser, s’hi van poder veure dues de les propostes més destacades: De camino al otro, de Lali Ayguadé, i A Corps Perdus, de la companyia francesa Bivouac.

La darrera proposta de la ballarina catalana, Lali Ayguadé i del acròbata Julien Sicard, va omplir completament la plaça de davant de l’arxiu comarcal. El seu nou espectacle, De camino al otro, intenta mostrar l’apropament entre un noi i una noia, que semblen tenir totes les característiques per connectar però que no ho acaben fent mai. L’arquitectura de l’espai, a més, es va mostrar perfecta per a l’espectacle, i els artistes van dir haver connectat profundament amb el públic.

L’altre dels grans espectacles de dissabte al vespre era ‘A corps perdus’, de la companyia francesa Bivouac. Es va representar a la plaça de braus, davant de més de mig miler d’espectadors. La posada en escena, molt propera a l’espectacle de circ, recordava al públic alguns precedents estivals, també celebrats a la plaça de toros. Però el component oníric de l’espectacle, els jocs de llum o la música en directe, a més de la gran habilitat dels acròbates per aconseguir transmetre un profund missatge, van fer d’A corps perdus’ una de les propostes més celebrades del Sismògraf d’enguany.

 

Notícies relacionades:
– El Sismògraf es llança a l’aigua amb un espectacle de natació sincronitzada
– Una de les estrenes més esperades del Sismògraf, ‘Eden Club’ d’Inés Boza i Giulia Valle, omple la Sala el Torín
– L’espectacle ‘Hypernatural’ del Sismògraf ofereix una visió reflexiva de la relació entre paisatge i ésser humà

x