Jordi Roura i Roger Viñas guanyen la mitja i la marató de la Romànic Extrem 2016

La 4a edició de la Romànic Extrem de la Vall de Bianya ha tornat a ser una festa de l’atletisme de muntanya, amb la participació de 700 corredors. Jordi Roura ha guanyat per primera vegada la mitja marató, mentre que Roger Viñas s’ha imposat per segon any consecutiu a la marató sencera.

Amb només quatre edicions la Romànic Extrem s’ha consolidat com una de les curses de referència de la demarcació de Girona, com evidencia la seva multitudinària sortida: fins a 700 atletes no s’han volgut perdre la marató i mitja marató de muntanya de la Vall de Bianya, que va esgotar inscripcions un mes abans de la seva celebració. El guanyador de la mitja marató ha estat l’atleta del Club Natació Olot Jordi Roura, que després de diverses participacions guanya la cursa per primer cop. Roura s’ha desenganxat dels seus perseguidors en el tram planer de la Romànic, i llavors s’ha dedicat a mantenir la diferència respecte els seus rivals.

Roura ha entrat a meta amb un temps de 2 hores, 11 minuts i 13 segons, gairebé tres minuts abans que el segon classificat, Ismael Vila, del TRC Aresta. En l’àmbit femení, Imma Boadas s’ha proclamat vencedora amb un temps de 2 hores, 39 minuts i 15 segons, un minut i set segons més ràpida que Núria Villegas, la guanyadora de l’any passat. A la marató sencera, el guanyador de la Romànic ha estat Roger Viñas, que repeteix victòria a la competició amb un temps de 4 hores, 5 minuts i 55 segons.

 

Notícies relacionades:
– La Romànic Extrem de la Vall de Bianya passarà aquest 2016 per la zona de Torrents i l’ermita de Santa Llúcia
– Roger Viñas i Jaume Quintana guanyen la tercera edició de la Romànic Extrem, que reuneix més de 700 corredors i corredores

x