La Unió Esportiva Olot cau golejada a Cornellà i s’endú una dolorosa ‘maneta’ (5-0)

Una segona part desastrosa ha condemnat a l’equip de Santi Castillejo, que ha baixat els braços i s’ha rendit davant un Cornellà que no ha perdonat. Els olotins queden en posicions de descens directe a falta de sis jornades pel final de la competició.

La Unió Esportiva Olot no aixeca el cap i fora de casa l’equip fa més d’un any que no guanya. Això sí, els garrotxins ens tenen acostumats a veure’ls competir, però aquesta tarda el Cornellà els ha passat per sobre.

En la primera meitat l’Olot era reconeixible, i semblava tenir opcions de puntuar, però Lucas, a pocs minuts pel descans, avançava als homes de Jordi Roger, que marxarien a vestidors amb un avantatge mínim.

A la represa, tot ha canviat. L’Olot ha encaixat un gol d’Abraham, que ha definit de manera magistral i ha sentenciat el matx, i a partir d’aqui els locals s’han agradat, gaudint fins i tot de la possessió i fent el que volien contra un abatut i rendit Olot. La imatge dels de Castillejo al final del partit ha estat desastrosa, encaixant un doblet de l’ex de l’Olot Enric Gallego, essent inofensius en atac i tous en defensa. Els darrers 20 minuts han estat un espectacle del Cornellà, que ha gaudit de la golejada i ha celebrat la seva meritòria segona posició, aprofitant l’ensopegada del Reus i situant-se a dos punts del líder.

La Unió Esportiva Olot haurà de fiar totes les seves opcions a l’estadi, on la setmana que ve hi té una nova ‘final’ per la permanència davant la Pobla de Mafumet. Després d’aquesta jornada, els garrotxins estan en posicions de descens directe, a tres de la salvació matemàtica i a un de la promoció de descens.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot se les veurà amb el Cornellà, tercer classificat, per aconseguir un bon resultat que l’apropi a la permanència
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 14 jornades sense guanyar i derrota l’Olímpic de Xàtiva per seguir viu en la lluita per la permanència (3-1)
– David Comamala deixa de ser el secretari tècnic de l’Olot i al seu lloc arriba Sergi Raset