L’àrea de Joventut del Consell Comarcal consolida els serveis de l’I-Punt als instituts i Tarda Jove des de l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa

Formació, treball, habitatge, cultura… Són alguns dels temes que més interessen als joves. Per donar respostes, el Consell Comarcal de la Garrotxa ha posat en funcionament, per tercer any consecutiu, l’I-punt, el punt d’informació juvenil mòbil de la Garrotxa. Aquest servei d’informació i assessorament adreçat als joves recorre, de forma itinerant, tots els centres educatius on s’imparteixen l’ESO i estudis postobligatoris. Fins al mes de juny, els joves trobaran periòdicament la dinamitzadora juvenil Judith Casas, que els informa i treballa temes d’actualitat que els interessen.

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal també treballa per consolidar les visites al servei Tarda Jove, que des de fa uns mesos s’ha desplaçat des de l’espai annex a l’antic Hospital Sant Jaume d’Olot on era fins a l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa on és ara. El servei Tarda Jove ofereix informació i primera atenció als joves relacionada amb dubtes sobre salut i sexualitat.