El març tanca amb 2.573 persones desocupades a la Garrotxa, un 2’69% menys que el mes passat

L’Atur a la Garrotxa continua disminuït. El març ha tancat amb 2.573 persones desocupades registrades, una xifra que és un gairebé un 2’7% inferior a la del mes de febrer. Si les dades d’aquest març es comparen amb les del mateix període de l’any anterior, la disminució és superior al 17%. Pel que fa a la capital garrotxina, també ha disminuït l’atur, tot i que més lleugerament. Ara a Olot hi ha 1.765 persones apuntades a les llistes d’atur, un 1% menys que al mes passat. Amb aquesta reducció, els dos casos, tant a la Garrotxa com a Olot, la xifra d’aturats del mes de març és la més baixa des del novembre del 2008.

Notícies relacionades:
– L’atur a la Garrotxa disminueix un 2’29% durant el mes de Febrer
– L’atur augmenta lleugerament a la Garrotxa durant el gener
– La Garrotxa i Olot han reduït l’atur més d’un 14% durant el 2015