Carles Batlle presenta el darrer volum de la trilogia Kàrvadan, inspirada en l’Alta Garrotxa

La novel·la fantàstica i d’aventura que transcorre en els paratges de l’Alta Garrotxa Kàrvadan arriba a la seva fi. ‘De la Sang dels Blaus’ és el darrer volum de la trilogia del garrotxí Carles Batlle que, en aquesta ocasió, introdueix en la novel·la una localització del tot coneguda per garrotxins i visitants.

Cinc anys després de l’inici de l’aventura, l’escriptor garrotxí Carles Batlle presenta el darrer volum de la trilogia Kàrvadan. En aquesta ocasió, el protagonista, en Pol, aconsegueix arribar a un altre dels indrets salvatges de l’espai inspirat en l’Alta Garrotxa on succeeix la novel·la. La Fondalada és la fabulosa ciutat arbòria de les Cases Volants des d’on ha d’emprendre el darrer tram del seu viatge. Una ciutat està inspirada en un indret concret del tot conegut per garrotxins i visitants.

Com aquest, són molts els exemples que els bons coneixedors de l’Alta Garrotxa poden identificar en el relat del llibre, seguint l’objectiu de l’autor de mitificar aquest espai de la comarca, que ha visitat en primera persona per poder-lo traspassar fidelment en la història. Això sí, concedint-se la llicència de modificar alguns aspectes. Amb aquesta tercera entrega, publicada per l’editorial garrotxina Fluvius Libris, es posa punt i final a l’aventura que ha captivat tant a joves com a adults. Carles Batlle presentarà ‘De la Sang dels Blaus’ aquest dissabte a les set del vespre a Can Tincheria.

 

Notícies relacionades:
– El garrotxí Carles Batlle publica el segon volum de la trilogia Kàrvadan
– La novel·la ‘Kàrvadan’ mitifica l’Alta Garrotxa
– L’Alta Garrotxa es transforma en fantasia

x