Els Bombers consideren clau la col·laboració dels voluntaris en la localització del cos del veí d’Olot al coll d’Uria

Ahir a la tarda un helicòpter va traslladar el cos sense vida del veí d’Olot desaparegut des de dilluns a la tarda al coll d’Uria fins al camp de futbol d’Hostalets d’en Bas. Allà esperava la furgoneta judicial. S’investiguen les causes de la mort de l’home, que anava equipat amb botes. La principal hipòtesi és que hauria relliscat en una zona de roques i fulles i en caure hauria patit un fort cop al cap i al tòrax. Els Bombers de la Generalitat consideren “clau” la col·laboració dels voluntaris que han participat en el dispositiu de recerca per localitzar l’home i poder recuperar el cos. Van ser els voluntaris els que van guiar els professionals fins els indrets on creixen les plantes que l’home recollia. La troballa d’una bossa amb orella d’ós a dins, una planta remeiera molt valorada per fer infusions, va ser determinant per trobar el cos, al voltant de les 3 de la tarda, uns vuit metres de desnivell més enllà, en un sector de fageda i roques a l’esquerra del torrent del riu Brugent, a la zona del Clot de l’Infern. L’autòpsia determinarà ara les causes concretes de la mort.


Notícies relacionades:
Troben el cos sense vida de Llorenç Comas, el veí d’Olot desaparegut des d’ahir a la tarda a la Vall d’en Bas