L’Hospital d’Olot crea el Follet de la Garrotxa per fer que l’estada dels nens al centre sigui el més confortable possible

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut, l’Hospital d’Olot i Comarcal presentarà en públic el Follet de la Garrotxa. Es tracta d’un personatge impulsat per l’equip de Pediatria, que pretén que els nens i nenes tinguin una estada més confortable. El follet també divulgarà missatges d’educació sanitària.

El Follet de la Garrotxa és un personatge màgic, que ha decidit aparèixer dins l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per fer que l’estada dels nens i nenes al centre sigui més agradable. El personatge es relaciona amb altres animals que comparteixen les seves aventures, i va abillat amb una barretina al cap, que també pren vida. La iniciativa sorgeix de l’Equip de Pediatria de la Garrotxa, que omplirà els espais de l’Hospital on habitualment hi ha nens amb imatges del Follet de la Garrotxa, creat per Tavi Algueró. A més, el Follet també donarà missatges d’educació sanitària a través de les seves accions.

Demà es presentarà a l’Hospital el Follet de la Garrotxa, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut. La diada inclou una jornada de portes obertes pels petits de la comarca, i aquells que vulguin podran fer-se una fotografia amb les obres. Les imatges s’utilitzaran després per construir una gran imatge del follet en una de les parets del centre sanitari.