Aquest dijous comença a Girona el Festival MOT de literatura

Avui comença el Festival MOT de literatura. De moment l’esdeveniment té lloc a Girona i arribarà a Olot la setmana que ve. Tot i això, alguns dels plats forts ja es podran veure aquesta setmana a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Avui mateix a les 8 del vespre, l’escriptora belga Amélie Nothomb, conversarà amb Mita Casacuberta sobre ‘Escriure el jo’, però per demà i dissabte també hi haurà col·loquis interessants, amb la presència de John Banville o Imma Monsó.

Perquè els olotins no ens impacientem, també hi ha activitats diverses per anar tastant literatura. La Biblioteca organitza amb l’Observatori del Paisatge i l’Escola d’Art l’exposició ‘Paisatge, vida i literatura’, i també a la Biblioteca s’hi pot veure l’exposició ‘Vides dibuixades’, organitzada per l’Escola Municipal d’Expressió. També es poden veure exposicions a Can Trincheria i l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Notícies relacionades:
– El Festival literari MOT d’Olot organitza un ‘bookcrossing’ per impulsar la lectura dels autors presents a l’esdeveniment
– Javer Cercas, Maria Barbal o Juan José Millàs seran alguns dels autors convidats a Olot pel festival MOT
– Gairebé 3.000 persones han assistit a les converses de la segona edició del Festival de Literatura MOT