El catamarà de Pepe Soto podria sortir de Castellfollit i arribar al mar en menys d’un mes

Falta aproximadament un mes perquè el catamarà de Pepe Soto es boti al mar. El veí de Castellfollit de la Roca ja té el vaixell gairebé enllestit; ahir va instal·lar el màstil de l’embarcació amb l’ajuda d’una desena de voluntaris del poble.

El somni de Pepe Soto és cada vegada més a prop. La seva història de construir un catamarà al pati de casa seva per navegar pel mar abans no se l’endugui un càncer va emocionar a moltes persones, arran de la seva aparició al programa ‘El Foraster’ de Televisió de Catalunya; després, la campanya de micromecenatge per finançar el projecte va ser un èxit en obtenir 12.000 euros, quan la previsió inicial era recollir-ne 1.500. Ahir ja va poder instal·lar el màstil de l’embarcació amb l’ajuda d’una desena de voluntaris de Castellfollit, a la drassana improvisada del seu pati, completant així un dels darrers passos per acabar el catamarà.

En breu, es podrà comprovar si els plans d’en Pepe Soto surten tal i com tothom espera: la previsió és que abans del maig una grua tregui el catamarà del seu pati, per sobre les cases veïnes, i se l’endugui fins al mar de Roses. La intenció de Pepe Soto és navegar en direcció al Carib, fins a les illes de San Blas al Panamà, i tornar abans del juny del 2017 a Castellfollit de la Roca.

 

Notícies relacionades:
– La campanya de micromecenatge per ajudar a Pepe Soto a construir un catamarà finalitza amb 12.165 euros recollits
– El projecte de micromecenatge pel catamarà que construeix Pepe Soto a Castellfollit ja supera els 11.000 euros recollits

x