L’Ajuntament de la Vall d’en Bas agraeix a tothom qui va participar en la recerca de l’home desaparegut

Arran de la desaparició de l’home d’Olot a la Vall d’en Bas que va ser trobat sense vida, l’ajuntament d’aquest municipi ha volgut fer públic l’agraïment als voluntaris que van participar en la recerca. El consistori basenc també vol donar les gràcies a Bombers, Mossos d’Esquadra, equips de Protecció Civil, Creu Roja i tècnics municipals que es van implicar en la recerca de l’home. En definitiva, es vol valorar tota la feina feta per part de tothom, en especial els voluntaris, per pentinar tota la zona dels fets i que d’una manera o altra es van implicar en la recerca.


Notícies relacionades:
– Els Bombers consideren clau la col·laboració dels voluntaris en la localització del cos del veí d’Olot al coll d’Uria
Troben el cos sense vida de Llorenç Comas, el veí d’Olot desaparegut des d’ahir a la tarda a la Vall d’en Bas

x