L’Escola d’Art d’Olot organitzarà al maig els premis de la Confederació d’Escoles d’Art d’Espanya com a guanyadora del 2015

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot és l’encarregada d’organitzar aquest 2016 els premis de la Confederació d’Escoles d’Art d’Espanya, que arribaran a la ciutat durant el mes de maig. Uns quaranta treballs seran seleccionats pel jurat d’uns reconeixements que es celebren a Olot perquè una alumna de l’Escola d’Art va guanyar el premi la darrera edició.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot arriba a final de curs, època en la que es resolen diversos concursos artístics. Aquest 2016 el centre ha aconseguit dos premis Emporia de Plata, gràcies als seus muntatges efímers per les darreres intervencions al Festival Lluèrnia i a la Mostra de Pessebres. A més, tres dels seus alumnes de Batxillerat artístic estan nominats als premis Cracks de la Universitat de Girona pels seus treballs de recerca. I ara l’Escola està a l’espera de la resolució dels FAD i del Col·legi d’Arquitectes, on podrien aconseguir algun altre reconeixement fruit del treball d’alumnes i professors. Però l’esdeveniment que espera amb més ganes l’equip directiu és l’organització dels premis Josep Albert Mestre de la Confederació d’Escoles d’Art d’Espanya, on participen tots els centres artístics de tot l’estat. Olot haurà de seleccionar els 40 projectes finalistes, després de guanyar el títol l’any passat amb Körperturpis, de l’alumna Cristina Subirachs.

La cerimònia d’entrega de premis de la Confederació d’Escoles d’Art d’Espanya serà el proper 12 de maig, i es podran veure els treballs seleccionats durant el mateix mes a la capital garrotxina.

 

Notícies relacionades:
– L’alumna Cristina Subirachs, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, guanya un premi estatal pel projecte final

x