El portaveu d’ERC a l’Ajuntament d’Olot, Pere Gómez, podria no acabar l’actual mandat municipal

L’actual portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament d’Olot, i qui va ser cap de llista dels republicans a les passades eleccions municipals, Pere Gómez, no descarta posar punt i final a la seva etapa política abans que no s’acabi l’actual mandat. Ho ha explicat durant l’entrevista que ha concedit al programa ‘Pros i Contres’ d’OLOT TELEVISIÓ. El republicà ha recordat que durant la campanya electoral “vaig dir que era la última vegada que em presentava”. Des d’aquesta perspectiva el regidor i portaveu diu que “s’ha de fer un procés de reflexió a la formació sobre com s’ha de fer la transició cap a com es presentarà el partit i amb quines persones al proper mandat”. Preguntat per si esgotarà el mandat actual, Pere Gómez ha respost dient que “en la mesura del possible la idea és aguantar i quan preveiem les noves eleccions analitzarem quina és la millor circumstància”. Davant la ambigüitat de la resposta sobre si acabaria o no el mandat, i repreguntat, Gòmez ha concretat: “deixo la porta oberta, ho reconec”. De fet l’actual portaveu d’ERC a Olot ha anat més enllà dient que l’actual número 2, Anna Barnadas, seria la seva aposta de relleu.

x