La Unió Esportiva Olot encara amb optimisme i ganes el partit contra la Pobla de Mafumet

Una setmana després de l’estrepitosa derrota contra el Cornellà, la Unió Esportiva Olot afronta amb fortalesa el partit de diumenge contra la Pobla de Mafumet. És un rival més assequible, però en tot cas, ningú podrà relaxar-se, i el suport de l’afició serà vital per aconseguir un bon resultat perquè l’equip segueixi viu.

Que el final de temporada de la Unió Esportiva Olot no seria fàcil ja se sabia des de fa temps. Un 5 a 0 en contra a Cornellà no se l’esperava ningú, però ja és aigua passada i Castillejo assumeix la plena responsabilitat, però tot indica que no s’ha de tornar a repetir.

Precisament, aquest resultat tan negatiu ha fet més fort a l’equip, que s’enfrontarà a La Pobla de Mafumet en un estadi municipal que ha de ser un fortí, i sense remordiments. Una bona manera de començar, serà marcant primer. Remuntar no és impossible, però avançar-se primer, sempre dóna un gran avantatge.

La Unió Esportiva Olot repetirà la fórmula del darrer partit de casa: es permetrà que cada soci porti un acompanyant de forma gratuïta per poder omplir l’estadi i que l’afició pugui donar el màxim de suport a l’equip.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot cau golejada a Cornellà i s’endú una dolorosa ‘maneta’ (5-0)
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 14 jornades sense guanyar i derrota l’Olímpic de Xàtiva per seguir viu en la lluita per la permanència (3-1)
– David Comamala deixa de ser el secretari tècnic de l’Olot i al seu lloc arriba Sergi Raset