Amélie Nothomb omple a vessar la Biblioteca Carles Rahola en el primer dia del MOT

Ahir va començar a la Biblioteca Carles Rahola de Girona el Festival MOT de literatura. Després de la inauguració del festival, a càrrec de la comissària, Mita Casacuberta, Jordi Puntí i Albert Forns, tots dos escriptors de destacable trajectòria, van parlar sobre els seus projectes més recents, que se centren en l’escriptura de les vides de dues persones: el pintor Xavier Cugat en el primer cas, i una persona anònima en el segon. Però el plat fort va ser a les 8 del vespre, quan la belga Amélie Nothomb va desbordar la biblioteca de públic. Desenes de persones van haver de veure el col·loqui de Nothomb amb Casacuberta a través d’un plasma, i va tancar, massivament, el primer dia de MOT, que es traslladarà a Olot la setmana que ve.


Notícies relacionades:
– Aquest dijous comença a Girona el Festival MOT de literatura
– El Festival literari MOT d’Olot organitza un ‘bookcrossing’ per impulsar la lectura dels autors presents a l’esdeveniment
– Javer Cercas, Maria Barbal o Juan José Millàs seran alguns dels autors convidats a Olot pel festival MOT

x