El Robolot 2016 incorpora un concurs per competències per alumnes de primària i una competició per a professors

Aquest cap de setmana Olot tornarà a convertir-se en la capital de la Robòtica didàctica amb la celebració d’una nova edició del Robolot. Aquesta 15a edició, on es preveu que hi participin 700 persones, arriba amb diverses novetats, entre les que hi destaca un concurs per competències per als alumnes de primària i també un altre concurs destinat als professors que consistirà en un partit de futbol amb robots controlats a través de telèfon mòbil. Com ja es ve fent en passades edicions, l’esdeveniment tindrà dos parts, una més lúdica que és on s’engloben els concursos i una altra destinada a la formació amb jornades d’intercanvi d’experiències i tallers. La xerrada inaugural del Robolot 2016 comptarà amb la presència d’Unai Blanco, un nen gallec de 9 anys que va néixer sense mà i ara porta una pròtesis feta a la seva mida i gust amb una impressora 3D.

Notícies relacionades:
– El Robolot 2015 bat rècord de participació amb més de 700 estudiants i doblant les inscripcions en diverses categories
El Robolot 2015 fa un pas més i inclourà l’educació primària en les seves diferents activitats