El cicle de teatre TAP de les Planes d’Hostoles inicia aquest dissabte el recorregut per les propostes locals amb l’obra ‘Purgatoris’

Aquest dissabte, els aficionats al teatre tenen una cita al Pavelló Polivalent de les Planes d’Hostoles. La companyia de teatre olotina La Funerària representarà a les 10 de la nit l’obra ‘Purgatoris’, un espectacle que jutja, amb humor, ironia i sentit crític, la condició humana, en un punt d’impàs pel qual tothom hi ha de passar: el trànsit de la vida a la mort. Es tracta de la segona proposta del nou Cicle de Teatre Amateur i Professional de les Planes d’Hostoles, la primera a càrrec d’una companyia local. El preu de l’espectacle és de 8 euros. La taquilla del Pavelló Polivalent de les Planes s’obrirà 45 minuts abans de l’actuació.


Notícies relacionades:
– Les Planes d’Hostoles presenta la primera edició del cicle de Teatre Amateur i Professional