Neus Lloveras és la nova presidenta de l’AMI i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, en tornarà a ser vicepresident

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha estat elegida nova presidenta de l’AMI amb 163 vots a favor juntament amb l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que ha assumit el càrrec de vicepresident primer, i l’alcalde d’Argentona, Eduald Calvo, que ho ha fet com a vicepresident segon. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, que també torna a repetir com a vicepresident de l’entitat, ha presentat la memòria de l’activitat de l’AMI i ha tingut unes paraules de record per la desapareguda Muriel Casals.

Notícies relacionades:
– Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: “Seguiré implicant-me al màxim amb l’AMI però no tinc una voluntat excessiva per presidir-la”
– Josep Maria Corominas repetirà com a vicepresident de l’Associació de Municipis per la Indepenència (AMI), que serà presidida per l’alcalde de Girona Carles Puigdemont