Sant Joan les Fonts vol executar les remodelacions del Pont del Salt i el pavelló d’esports entre el 2016 i el 2017

Al programa L’Alcalde respon, el batlle de Sant Joan les Fonts va parlar dels dos grans projectes de municipi que l’Ajuntament haurà d’abordar en els propers mesos: les remodelacions del pont del Salt, a l’entrada del poble, i del pavelló d’esports. Totes dues obres són necessàries, per millorar la seguretat viària del pont i per adequar les instal·lacions esportives a la normativa vigent. Joan Espona va admetre lentitud en els processos de les administracions, però preveu executar les dues obres abans de la fi del 2017.


L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts preveu abordar dos grans projectes del poble a cavall entre el 2016 i el 2017. Un és la millora del ferm i la seguretat viària del Pont del Salt, una actuació que no es pot allargar més en el temps, malgrat que la crisi econòmica no va permetre el 2009 executar el projecte redactat per la Direcció General de Carreteres per millorar la pavimentació de carretera, des de la Canya fins a Castellfollit de la Roca. El que es farà en els propers mesos és refermar el ferm del pont i habilitar-hi un pas per a vianants més segur. L’obra està valorada en un milió d’euros. La previsió de l’Ajuntament en aquests moments és la d’adjudicar els treballs durant l’últim trimestre del 2016, per a una actuació que obligarà a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa. L’obra obligarà a reestructurar els recorreguts del transport públic al seu pas pel municipi durant els sis mesos que es calcula que duraran els treballs.

L’altre gran projecte que l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts vol abordar és la remodelació del pavelló d’esports. Entre el 2016 i el 2017, el consistori preveu executar la primera fase del projecte, consistent en adequar l’alçada de l’equipament a la normativa actual. La primera fase de la remodelació del pavelló d’esports té un cost aproximat de 400 mil euros, que l’Ajuntament finançarà amb fons propis i subvencions d’altres administracions, com la Diputació de Girona, de qui l’Ajuntament espera una partida per ajudar a sufragar el cost de l’actuació.

 

Notícies relacionades:
– Milloraran la seguretat viària del Pont del Salt de Sant Joan les Fonts durant el 2016

x