El president de l’ANC, Jordi Sánchez parla a Olot sobre la construcció del nou país i la configuració de les estructures d’estat

En un acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana, el president d’aquesta entitat Jordi Sánchez, va fer un col·loqui al Casal Marià d’Olot. Sánchez va explicar als assistents com està tirant endavant el procés de construcció de les estructures per al nou país que s’està configurant.

El procés independentista no s’atura. Aquest és el missatge que el president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, va voler transmetre aquest divendres a Olot, en un acte organitzat per la delegació de l’entitat a la capital garrotxina. Sánchez va explicar al públic que es va aplegar al Casal Marià, que entre independentistes hi ha diferències, però que no són tan greus com per tombar el procés.

Sánchez també va explicar que en els propers mesos, convindrà donar suport a les institucions catalanes, perquè augura que hi haurà un embat judicial cap als representants independentistes per part de l’estat espanyol. A més, segons el president de l’ANC, convé seguir sortint al carrer per traslladar el missatge independentista i guanyar adeptes a favor de la independència de Catalunya.

 

Notícies relacionades:
– Jordi Sánchez, president de l’ANC, farà aquest divendres una xerrada a Olot per explicar la construcció del nou país