El Club Natació Olot puja a Primera Divisió més d’una dècada després en una Copa Catalana on els garrotxins van ser molt superiors a la resta

L’equip d’Antonio Oliveira va estar a un nivell sensacional, deixant enrere als seus rivals en la classificació general i amb una exhibició de joc en equip. Les marques dels nedadors i nedadores locals van superar les expectatives i la temporada vinent disputaran la Copa Catalana de Primera Divisió, una categoria que feia més d’una dècada que el CN Olot no assolia. 


Antonio Oliveira mirava a la piscina i al cronòmetre i no podia estar més content. I és que el CN Olot diputava a casa una Copa Catalana de Segona Divisió on sempre hi havia competit per mantenir-se a la categoria, i aquest dissabte no va ser així.

Els nedadors i les nedadores locals, liderats per Lidia Huete però demostrant ser un equip unit i competitiu amb fins i tot una màster, Vanessa Aguilera, a les files olotines, van ratllar la perfecció, en una tarda on de seguida es van situar primers, no van cometre errors i van anar ampliant l’avantatge amb el Premià, que va quedar segon i també puja a Primera.

Els relleus masculins i femenins tancaven la tarda de competició, i l’equip olotí va deixar la seva puntuació general en 1396 punts, gairebé a 90 del Premià, segon, i a més de 100 del tercer, el Granollers. Una classificació que mostrava el nivell i el creixement de l’equip garrotxí en els darrers anys. I qui n’estava molt orgullós era el seu entrenador, Antonio Oliveira, que va arribar fa 10 anys al club i no havia fet mai tants bons resultats. La organització de la Copa Catalana va deixar en molt bon lloc al CN Olot, que va omplir les graderies i va estar a l’alçada d’una competició de nivell com aquesta.

El CN Badalona va ser l’únic equip que baixarà de categoria, i nedarà a Tercera Divisió l’any vinent. En canvi, el CN Olot ho farà a Primera, la màxima categoria catalana, i competirà amb clubs de renom com el Sabadell, en un repte que fa créixer l’ambició del club de cara al creixement esportiu dels seus nedadors i nedadores. L’any vinent l’equip lluitarà per la permanència, amb ambició però sense pressió per gaudir d’un resultat històric en aquesta Copa Catalana de Segona Divisió 2016.