Nan Oliveras s’imposa amb contundància en la 14a edició del Cros de Bosc de Tosca

Oliveras ha aconseguit un aventatge d’un minut i mig respecte al seu perseguidor més immediat en la quarta prova del circuit garrotxí de cros. L’olotí encara de la millor manera, doncs, la setmana prèvia a l’inici de la temporada de triatló. 

cros bdtsca 2016La quarta prova de las temporada del circuit garrotxí de cros portava els corredors dins a Bosc de Tosca, en la 14a edició d’una prova apta per a totes les edats que ha tingut una participació d’una vuitantena de corredors. La cursa comptava amb una vintena d’atletes sèniors, júniors i veterans. Poca participació però amb un molt bon nivell, amb Nan Oliveras, Josep Maria Roura, Igor Prissiajnyi o l’ex triatleta Pol Recober, entre d’altres.

Com era d’esperar i a tan sols una setmana per a l’inici de la temporada de triatló, Oliveras s’ha endut un còmode triomf, i en els poc més de 5 quilòmetres que tenia la prova sènior, ha tret un avantatge amb els seus rivals de més d’un minut i mig, entrant a meta amb un temps de 18 minuts i 52 segons.

L’olotí ha superat a Igor Prissiajnyi, segon, que li ha seguit el ritme en la primera de ñles quatre voles, però que no ha pogut aguantar tot i entrar a meta en solitari i amb un bon marge amb el tercer. L’ex triatleta Pol Recober, que ho ha deixat des del passat mes d’octubre, ha quedat tercer, amb bones sensacions i amb ganes d’agafar ritme novament. Josep Maria Roura ha guanyat la prova de veterans amb un temps de 16 minuts i 45 segons, fent una volta menys que els sèniors, en un matí de sol, esport i apte per a totes les edats a les instal·lacions i els voltants del camp de futbol del CEF Bosc de Tosca.