La Pobla de Mafumet empata en el 93′ i deixa molt tocada la Unió Esportiva Olot, que queda en descens directe una jornada més (1-1)

Un gol de penal d’Héctor Simón havia avançat els olotins ja en la recta final de la segona meitat, però Kike ha enviat una falta directa a l’escaire en el temps de descompte. L’Olot li guanya l’average a la Pobla però segueix en descens directe, a tres punts de la salvació a falta de cinc partits. 


August debutava a la porteria de la UE Olot en un dia delicat per a l’equip, que rebia el rival més directe de la categoria en un matx on només li valia guanyar. El porter debutant ha salvat l’equip en la primera del matx, amb una gran mà, però en la primera meitat hi ha hagut ben poques ocasions per un i altre equip, conscients del que s’hi jugaven, amb molta intensitat, molta tensió i poques arribades.

La segona meitat ha estat molt més entretinguda, i ha començat amb una bona ocasió per la Pobla que Gato ha rebutjat dins l’àrea. La més clara per l’Olot ha estat a les botes de Diego, que s’ha quedat sol davant del porter i ha volgut fer la passada de la mort, però no li ha sortit bé.

En una triple ocasió dins l’àrea, l’Olot ha mostrat la seva mala definició i no ha estat capaç de marcar, tot i que l’equip ha estat millor i ha anat a buscar el gol. Reverter, que acabava de sortir des de la banqueta, ha estat objecte de penal, i l’àrbitre no ha dubtat ni un moment a assenyalar-lo i, a més, ha expulsat al jugador visitant. La tensió es podia tallat amb un ganivet, però Héctor Simón ha agafat la responsabilitat i ha posat la pilota cap dins.

El gol li donava vida a l’Olot i el treia del descens directe, per això l’equip s’ha limitat a defensar el resultat en els minuts finals, mentre els tarragonins apretaven de valent. Rojas, avui suplent, ha sortit al camp i ha comès falta. Un lliure directe fatídic per a la UE Olot, que ha vist com Kike l’endressava en tot l’escaire i llançava un cruel gerro d’aigua freda per a l’estadi municipal.

Tot i que ja no quedava temps els de Santi Castillejo l’han tingut, però Uri no ha definit bé en una mitja tisora i el marcador no s’ha mogut. Un cop molt dur que significa que l’equip es queda en descens directe una jornada més, a un punt dels de Martin Posse, que estan en promoció de descens, i a tres de la salvació matemàtica quan només falten cinc jornades per a la conclusió del campionat.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot encara amb optimisme i ganes el partit contra la Pobla de Mafumet
– La Unió Esportiva Olot cau golejada a Cornellà i s’endú una dolorosa ‘maneta’ (5-0)
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 14 jornades sense guanyar i derrota l’Olímpic de Xàtiva per seguir viu en la lluita per la permanència (3-1)