Més de 700 persones han visitat el Robolot aquest cap de setmana

Per 15è any consecutiu s’ha organitzat el Robolot, un esdeveniment de referència per als estudiants de robòtica d’arreu de l’estat espanyol. Centenars d’estudiants i docents especialitzats en aquest camp han mostrat la seva feina durant tot el cap de setmana a la Sala El Torín i a l’Institut Municipal d’Educació.

El Robolot és un marc perfecte per als aficionats, estudiants i docents que es dediquen a la robòtica, i prova d’això és que hagi arribat a la quinzena edició com un esdeveniment plenament consolidat. De la primera edició, el 2001, amb només 13 participants, fins a l’actual, amb prop de 800, hi ha un món.

Entre les propostes més destacades hi ha hagut la pròtesi de braç feta en una impressora 3D per a l’Unai, un nen gallec de 9 anys, o els robots que juguen a futbol en petits camps, en aparença normals, però fabricats de sensors, que permeten a les màquines desenvolupar la partida amb certa normalitat. Amb tot, el Robolot celebra els seus 15 anys de vida amb un èxit aclaparador, impensable quan una vintena d’olotins el van posar en marxa.

 

Notícies relacionades:
– El Robolot 2016 incorpora un concurs per competències per alumnes de primària i una competició per a professors
– El Robolot 2015 bat rècord de participació amb més de 700 estudiants i doblant les inscripcions en diverses categories

x