La 4a edició del Fòrum de les Oportunitats Empresarials d’Olot permet per primer cop demanar diners segons els condicionants

L’Institut Municipal de Promoció d’Olot acollirà el proper 15 de juny la quarta edició del Fòrum de les Oportunitats Empresarials. Serà a les quatre de la tarda, i s’hi poden inscriure tant aquells que tinguin ganes d’exposar les seves idees com aquelles empreses o particulars disposats a ajudar. Aquest any hi ha una novetat destacada en l’esdeveniment: fins al moment, no es podia oferir o demanar diners, però aquesta condició canvia enguany segons les circumstàncies del demandant, sempre i quan no es financi mai el projecte del dia a dia. El termini per a poder inscriure’s al Fòrum acaba el 5 de juny, mitjançant les vies de contacte de l’IMPO d’Olot.


Notícies relacionades:
– El tercer Fòrum de les Oportunitats reuneix emprenedors per crear networking i col·laboració entre empreses

x