Amplien el servei d’autobusos de línia entre Olot i Camprodon després de les demandes del municipi ripollès

Millora la connexió entre Olot i Camprodon amb transport públic. L’ajuntament camprodoní ha arrencat el compromís de la Generalitat d’augmentar el nombre d’expedicions amb servei d’autobús en dies feiners i festius. També es crearà una nova parada en la línia a la mateixa rotonda de la sortida dels túnels de Collabós.

Les expedicions en autobús entre Camprodon i Olot s’ampliaran, coordinades amb l’exprés Olot-Girona. Així ho ha avalat la secretaria d’infraestructures i mobilitat de la Generalitat de Catalunya després d’incorporar les al·legacions que l’ajuntament de Camprodon va proposar al Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2020.

Concretament, la nova proposta contempla vuit expedicions Camprodon i Olot i viceversa de dilluns a divendres feiners. Els diumenges i festius també hi haurà dues expedicions entre Camprodon i Olot, ambdós coordinades amb els serveis de línia entre les capitals de la Garrotxa i Girona. A més, el nou servei també es prolongarà fins a Setcases.

L’Ajuntament de Camprodon, al mateix temps, també ha aconseguit que s’inclogués en el pla definitiu la instal·lació de dues noves parades: una al nord del municipi, i una altra a la rotonda de sortida del túnel de Collabós, a la banda ripollesa.