L’Associació de càmpings de Girona reclama al Departament d’Empresa que agilitzi els tràmits a l’hora de fer inversions

Els càmpings gironins reclamen al conseller d’Empresa que el departament agilitzi els tràmits per dur a terme obres i reformes. Asseguren que la lentitud a l’hora d’aconseguir els permisos pot afectar la competitivitat del sector.

Associació de Càmpings de Girona s’ha reunit amb el nou conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget amb la voluntat d’expressar-li la seva preocupació per la lentitud en la tramitació dels permisos per dur a terme obres, treballs de reforma o ampliacions de les instal·lacions. Per això, han demanat al nou cap del Departament que s’agilitzin aquests tràmits perquè no suposin un “entrebanc important” o afectin el lideratge, la qualitat i la competitivitat de les empreses d’aquest sector.

El sector va aprofitar per reclamar una unificació dels criteris de les diferents administracions a l’hora d’atorgar llicències d’obres als càmpings. Actualment cada municipi té la seva pròpia normativa.

Durant la trobada amb el conseller es van tractar altres temes com la manca d’inversions bàsiques en infraestructures a les comarques gironines com l’N-II o la necessitat d’impulsar turísticament els espais naturals protegits.