La Oxfam Intermón Trailwalker sortirà d’Olot amb més equips participants i major recaptació

Dissabte una nova edició de la Oxfam Intermón Trailwalker sortirà des d’Olot. Enguany l’esdeveniment arriba a la seva sisena edició amb més equips i, conseqüentment, un augment de recaptació per als projectes que aquesta ONG du a terme a tot el món.

Dissabte a les 10 del matí des dels terrenys de l’antiga estació d’Olot es donarà el tret de sortida a la sisena edició de la Oxfam Intermón Trailwalker. A partir de llavors els participants, equips de 4 persones, tindran 32 hores per recórrer els 100 quilòmetres que separen la capital de la Garrotxa de Sant Feliu de Guíxols. Aquest any la cursa arriba amb un augment d’inscripcions i és que hi participaran fins a 435 equips. Aquest augment de participants suposa, també un increment de la recaptació, ja que cada equip per poder participar ha de recollit un mínim de 1.500 euros amb activitats solidaries que es destinen als projectes que la ONG du a terme a tot el món, centrant-se, especialment, en garantir l’accés a l’aigua potable.

Fins al moment, s’han recaptat ja gairebé 872.000 euros, una xifra que anirà augmentant fins al dia de la cursa. Olot serà el punt de sortida per cinquè any consecutiu. La sortida de la cursa des de la capital garrotxina suposa un impacte econòmic per la ciutat. Només a Olot, per col·laborar en la sortida de la cursa hi haurà més de 60 voluntaris. La de Girona és només una de les 16 Oxfam Intermón Trailwalker que es duen a terme a tot el món en 11 països diferents.

 

Notícies relacionades:
– Dos equips del Consorci d’Acció Social opten a un concurs de Vies Verdes per a poder participar a la Trailwalker d’Olot
– La Oxfam Intermón Trailwalker completa la seva cinquena edició a Girona amb rècord de recaptació i participació

x