Els veïns desallotjats dels pisos propers a l’edifici afectat del Nucli Antic d’Olot ja han pogut tornar a casa per recollir algunes pertinences

Alguns dels 21 veïns dels pisos propers a l’edifici que diumenge va patir un ensorrament i que han estat reallotjats, van tornar ahir a casa seva per recollir algunes pertinences. Des de l’Ajuntament i el Consorci d’Acció Social, hi ha la voluntat d’aportar totes les facilitats als veïns perquè passin el tràngol del reallotjament, que en alguns casos es pot allargar fins a la fi de l’enderroc determinat per la reunió tècnica celebrada ahir al matí. Els veïns podran continuar recollint pertinences els propers dies, però sempre en horaris acordats i acompanyats per bombers o agents dels cossos de seguretat. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, reconeix que hi ha sectors del nucli vell on les polítiques de rehabilitació no han acabat de funcionar, però creu que s’ha de seguir treballant segons el determinat des de fa anys, amb complicitat amb els veïns.


Notícies relacionades:
– 21 veïns del centre d’Olot han hagut de ser reallotjats per l’esfondrament de la teulada d’un edifici en ruïnes