Demà arriba a Olot el festival MOT de literatura amb les primeres activitats centrades en les vides literàries

Després d’una setmana literària a Girona, el Festival Mot es trasllada a Olot. Durant tres dies, la ciutat aproparà els escriptors al públic a través del tema central de l’esdeveniment, sobre les vides literàries. Dijous comencen els actes d’Olot amb la presència de Cristina Masanés, Carlos Fonseca o Juan Antonio Masoliver.

Olot agafa el relleu a Girona en la tercera edició del MOT, el festival de literatura que comparteixen les dues ciutats. Demà arrencaran els primers actes del certamen, que aquest 2016 es centra en les vides escrites, un intent d’aproximar-se als processos creatius que hi ha darrere les biografies literàries. Olot podrà gaudir des d’aquest dijous de la conversa entre l’escriptora Cristina Masanés i la periodista Eva Vàzquez, que parlaran sobre com escriure muses, o la trobada entre els autors Carlos Fonseca i Juan Antonio Masoliver, que es centraran en les vides obsessives traslladades a la literatura. La jornada es clourà amb l’obra ‘Ventura’, un espectacle teatral que transformarà Can Trincheria en un escenari de vida. Fins dissabte, passaran per Olot escriptors de la talla de Javier Cercas, Mia Couto, David Foenkinos, Alícia Giménez Bartlett, Maria Barbal o Juan José Millás, entre altres. A més de les converses, la capital garrotxina també acull diversos espectacles i esdeveniments al voltant del MOT, que coincideixen amb la literatura oferta al públic en l’edició d’aquest 2016.

 

Notícies relacionades:
– Aquest dijous comença a Girona el Festival MOT de literatura
– El Festival literari MOT d’Olot organitza un ‘bookcrossing’ per impulsar la lectura dels autors presents a l’esdeveniment
– Javer Cercas, Maria Barbal o Juan José Millàs seran alguns dels autors convidats a Olot pel festival MOT

x