Torna a Olot l’Open Memorial Santi Silvas per a tennistes amb cadira de rodes

Olot recupera l’Open Memorial Santi Silvas, el torneig per a tennistes amb cadira de rodes impulsat per la Fundació Tommy Robredo. Tindrà lloc a principis de juny a la capital garrotxina, i segons l’organització retorna mantenint el nivell de les anteriors edicions. El proper dissabte es farà la presentació oficial a Barcelona, amb motiu de la celebració del Trofeu Comte de Godó, i on s’explicaran les novetats que hi haurà aquest 2016 respecte la darrera edició, celebrada el 2014, amb possibles canvis en el format del torneig. Així, la Fundació recupera la seva activitat més emblemàtica, després d’un any sabàtic per motius de calendari del tennista, malgrat que no hagi deixat mai de fer esdeveniments i donar suport a l’esport adaptat.

Notícies relacionades:
– L’Open Memorial Santi Silvas no es disputarà aquest 2015
– L’argentí Gustavo Fernández revalida el títol de campió al 6è Open Memorial Santi Silvas