La companyia olotina La Juguesca representarà ‘Sala 4’ en el marc del cicle de teatre TAP de les Planes d’Hostoles

Aquest dissabte la companyia de teatre olotina La Juguesca porta la comèdia Sala 4 fins a les Planes d’Hostoles. En el marc del TAP, el cicle de Teatre Amateur i Professional d’aquest municipi, La Juguesca inicia la seva primera gira com a companyia professional després que més d’un miler d’espectadors ja hagin vist la seva òpera prima al Teatre Principal d’Olot i l’Orfeó Popular Olotí. Sala 4, dirigida per l’actor madrileny Jaime Blanch, s’ambienta en un tanatori on, mentre dos homes vetllen el cos del seu germà, diversos personatges desconeguts s’acosten a dir l’últim adéu al difunt. L’obra es podrà veure al pavelló polivalent de les Planes d’Hostoles a les deu de la nit i les entrades ja estan a la venda. Es poden comprar al consistori planenc o bé a la taquilla 45 minuts abans de l’inici de la representació.

Notícies relacionades:
– El cicle de teatre TAP de les Planes d’Hostoles inicia aquest dissabte el recorregut per les propostes locals amb l’obra ‘Purgatoris’
– Les Planes d’Hostoles presenta la primera edició del cicle de Teatre Amateur i Professional

x