Preveuen que els treballs d’enderroc de l’edifici que ha obligat a desallotjar a 21 veïns acabin a finals de la setmana que ve

El termini de les obres d’enderroc de l’edifici que va obligar a desallotjar a una vintena de persones des de diumenge és finals de la setmana que ve. L’alcalde d’Olot explica que així li ho ha transmès l’empresa encarregada de les obres. Per la seva banda, la CUP reclama que es creï una taula de treball per estudiar com actuar al Barri Vell amb immediatesa per millorar-ne la situació.

L’alcalde d’Olot ha afirmat aquest matí que els treballs d’enderrocament de l’edifici que es va esfondrar i que ha obligat a desallotjar 21 veïns estan anant bé. El termini que es marquen per acabar les obres és finals de la setmana que ve. Això sí, el retorn definitiu dels veïns a casa seva no es podrà fer fins que les obres estiguin acabades i els serveis tècnics municipals no ho determinin.

Per la seva banda, la CUP d’Olot exigeix la creació de dues taules, una política i l’altra tècnica, per determinar què cal fer amb el barri vell, ja que hi ha molts edificis deteriorats. També reclamen un cens, i poder comptabilitzar quins edificis i pisos estan buits o si són habitables: en definitiva, una radiografia en profunditat de l’estat del nucli antic per poder-hi actuar amb diligència i solucionar els seus problemes més urgents.

 

Notícies relacionades:
– Els veïns desallotjats dels pisos propers a l’edifici afectat del Nucli Antic d’Olot ja han pogut tornar a casa per recollir algunes pertinences
– 21 veïns del centre d’Olot han hagut de ser reallotjats per l’esfondrament de la teulada d’un edifici en ruïnes