La Unió Esportiva Olot s’enfronta aquest dissabte a l’Espanyol B conscient de la necessitat d’emportar-se els tres punts cap a casa

La Unió Esportiva Olot s’enfronta aquest dissabte al filial de l’Espanyol conscient que necessita endur-se els tres punts cap a casa. Els homes de Santi Castillejo s’han recuperat del dolorós empat en el temps afegit contra la Pobla de Mafumet i jugaran amb la intenció d’aprofitar bé les oportunitats.

El gol de l’empat de la Pobla de Mafumet en el minut 93’ de partit del passat diumenge a l’Estadi va deixar molt tocada a la Unió Esportiva Olot. Tot i així l’equip ha tingut temps pair l’empat i afronta el partit de dissabte contra l’Espanyol B sent conscients de la necessitat d’emportar-se els tres punts cap casa. Per a aconseguir-ho, Santi Castillejo planteja un partit similar al que va posar sobre la gespa contra la Pobla. La clau és ser forts en defensa i sortir a l’atac, aprofitant les oportunitats i sent més efectius de cara a gol.

L’Espanyol es troba en la onzena posició de la taula, amb 45 punts, fet que li dona tranquil·litat a l’hora d’afrontar el matx, que es diputarà dissabte a les sis de la tarda a la ciutat esportiva Dani Jarque. Santi Castillejo tindrà les baixes de Roger Bonet per lesió, Héctor Simon per sanció i Djak Traoré, que no podrà assistir al matx per motius familiars. Per donar suport a l’equip, el club ha organitzat un autocar gratuït per desplaçar a tots els seguidors que vulguin acompanyar a la Unió Esportiva Olot a Sant Adrià de Besòs.

 

Notícies relacionades:
– La Pobla de Mafumet empata en el 93′ i deixa molt tocada la Unió Esportiva Olot, que queda en descens directe una jornada més (1-1)
– La Unió Esportiva Olot cau golejada a Cornellà i s’endú una dolorosa ‘maneta’ (5-0)
– La Unió Esportiva Olot trenca una ratxa de 14 jornades sense guanyar i derrota l’Olímpic de Xàtiva per seguir viu en la lluita per la permanència (3-1)