El CN Olot de waterpolo perd la categoria davant d’un rival superior en l’eliminatòria de promoció de descens (14-5/4-12)

L’equip de Nelson Raviña ha pagat el mal final de temporada i li ha tocat veure-se-les amb  un CN Minorisa qyue ha mostrat la seva superioritat física davant l’Olot. Els garrotxins perden la Segona Catalana. 


Sense discussió. El Club Natació Olot ha caigut aquesta tarda davant del Minorisa i ha baixat de categoria, després de topar-se amb un rival superior físicament que ha imposat la seva llei en l’anada i en la tornada. En el partit jugat aquesta tarda a la piscina olotina, els jugadors de Nelson Raviña havien de capgirar un 14 a 5. Una gesta gairebé impossible que s’ha esvaït ja en els primers minuts, amb els gols del conjunt manresà.

Amb el marcador i l’eliminatòria costa amunt, l’equip ha tirat endavant i ha estat capaç de marcar, però els visitants han acabat golejant i han aconseguit un 4 a 12 final que els ha mantingut a la categoria i ha consumat el descens del CN Olot, que perd la Segona Catalana.

El Minorisa de Manresa es quedarà un any més a la categoria i ho ha celebrat avui a la piscina garrotxina. El Club Natació Olot, en canvi,  va començar molt bé la temporada, però la mala dinàmica dels darrers partits ha condemnat al conjunt garrotxí a les últimes posicions, fet que l’ha fet enfrontar-se amb un rival de més nivell a la promoció de descens.

Ara, l’equip disputarà un duel intranscendent per acabar de definir les posicions finals, però toca pensar en el futur i en un any vinent farcit de reptes ambiciosos.

 

x