El Garrotxa Rugby Club tanca la lliga a casa amb un ajustat triomf (26-22) i amb la permanència a primera catalana al sac

Els Teixons han patit molt davant d’uns Spartans de Granollers que han plantejat un partit dur i competit. Una marca d’Héctor a deu minuts del final ha decidit el matx. L’equip quedarà a la part mitja-alta de la taula, independentment del resultat en la darrera jornada a Cornellà, i acomiada el curs a l’estadi. 

RUGBYUna marca d’Héctor a deu minuts del final ha remuntat el resultat advers i ha tombat a uns Spartans molt combatius avui a l’estadi de Sant Roc. El Garrotxa Rugby Club no s’hi jugava res, però ha volgut tancar els partits a casa d’aquesta temporada oferint una victòria a la seva fidel afició.

Els Teixons han marxat al descans amb un resultat favorable, però l’electrònic mostrava un marcador molt ajustat. Una marca del Granollers amb posterior xut entre pals ha posat les coses molt complicades als olotins, que han hagut de remar de valent per endur-se el triomf amb una marca final, guanyant per un ajustat 26 a 22.

La temporada dels Teixons ha estat esplèndida, seguint el guió de la permanència durant tot el curs i mostrant bon nivell i una filosofia clara de joc. Finalment, quedaran situats entre la quarta i cinquena posició, sense patir gens ni mica, i jugaran una temporada més a primera. Ara als garrotxins els toca gaudir del que han aconseguit, amb molt d’esforç, i anar a disputar la darrera jornada a Cornellà, perquè la temporada, a l’estadi, ja s’ha acabat. Veurem si el nivell es pot mantenir o fins i tot millorar en la temporada vinent, on el rugby de la comarca jugarà un curs més en una molt bona categoria.