Olot torna a acollir la sortida de la Oxfam Intermón Trailwalker fent rècord de participació i donacions

Milers de persones han tornat a assistir a Olot a la sortida de la Oxfam Intermón Trailwalker. Uns 2.500 corredors de 435 equips han afrontat aquest repte que combina esport i solidaritat. En total, la cursa que uneix Olot i Sant Feliu de Guíxols ha recollit 877.000 euros per projectes destinats a garantir l’accés a l’aigua potable.


Olot ha tornat a protagonitzar el punt de partida de la cursa més solidària: la Oxfam Intermón Trailwalker. La cursa arriba a la sisena edició, i un cop més ho fa batent tots els rècords, amb 435 equips participants i 2.500 atletes disposats a fer els quilòmetres que separen la capital garrotxina de Sant Feliu de Guíxols. I això que no és gens senzill pels requisits necessaris per completar aquest esdeveniment solidari.

La Trailwalker, com sempre, genera un impacte molt positiu també a la Garrotxa. La gran majoria dels equips procedeixen de fora de la demarcació de Girona, i fins i tot hi ha una nombrosa presència internacional d’equips d’altres continents. La cursa, com sempre, serveix com un gran reclam per a totes aquelles persones que vulguin combinar esport i solidaritat. Els beneficis aniran destinats a garantir l’aigua potable a diferents punts del món on es necessita apropar aquest accés.

 

Notícies relacionades:
– La Oxfam Intermón Trailwalker sortirà d’Olot amb més equips participants i major recaptació
– Dos equips del Consorci d’Acció Social opten a un concurs de Vies Verdes per a poder participar a la Trailwalker d’Olot