La Unió Esportiva Olot empata a Sant Adrià davant del filial del RCD Espanyol i segueix en la lluita per salvar la categoria (1-1)

Foto: twitter @jordi_arriola

Un error d’August Conesa ha entregat l’empat al filial perico i ha neutralitzat el gol de Gato al final del primer temps. L’equip tenia la victòria a tocar i ha tingut ocasions per fer el segon, però segueix sense guanyar a fora i en zona de descens, esperant demà resultats favorables dels seus rivals directes. L’afició olotina ha estat al costat de l’equip amb més de 150 persones tenyint les graderies de vermell. 

Una marea vermell ha tornat a inundar les graderies de la ciutat esportiva Dani Jarque. No era la primera vegada que La Grada feia acte de presència a Sant Adrià, i un cop més l’afició ha estat de 10 i ha esperonat al seu equip. Sembla que als homes de Santi Castillejo això els ha endollat, perquè han fet una bona primera part, seriosos en defensa, cedint la pilota a l’Espanyol i buscant la contra. En vàries ocasions l’equip s’ha pogut avançar en el marcador, però no ha estat fins al límit del descans quan Gato ha aconseguit avançar al seu equip en un moment clau.

La segona meitat pintava bé, doncs, per a l’Olot, però a l’inici de la represa el jove porter August Conesa, que repetia sota pals, ha errat a l’hora de blocar una pilota i Marc Roca, murri, li ha pispat i ha posat les taules al marcador. La Unió Esportiva Olot ha rebut un altre cop un fort revés, però s’ha sobreposat i ha tingut de seguida una gran ocasió a les botes d’Uri Santos, però el porter perico ha neutralitzat les accions olotines. Els homes de Castillejo han patit, però s’han anat acostant a la porteria local en vàries ocasions, i al final han recollit un punt en un camp difícil i han sortit amb bones sensacions.

Això sí, l’equip segueix en descens, de moment empatat amb la Pobla, que juga demà. Els propers dos partits consecutius a casa davant de l’Hospi i el Llosetí seran un cara o creu per a l’equip garrotxí, que haurà de fer bo el punt d’avui i haurà de sumar 6 de 6 a l’estadi abans d’anar al Rico Pérez.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot s’enfronta aquest dissabte a l’Espanyol B conscient de la necessitat d’emportar-se els tres punts cap a casa
– La Pobla de Mafumet empata en el 93′ i deixa molt tocada la Unió Esportiva Olot, que queda en descens directe una jornada més (1-1)
– La Unió Esportiva Olot cau golejada a Cornellà i s’endú una dolorosa ‘maneta’ (5-0)

x