El Cicle de Teatre Amateur i Professional de Les Planes d’Hostoles aposta pel teatre garrotxí amb l’obra ‘Sala 4’

Sala 4 s’ha pogut veure al Pavelló Polivalent de les Planes d’Hostoles. L’obra és de la companyia La Juguesca i està representada per quatre actors olotins. La representació és la tercera del Cicle de Teatre Amateur i Professional de Les Planes d’Hostoles que tancarà l’edició d’enguany el 30 d’abril.


La feina feta a casa dóna bons resultats, i per això el primer cicle de Teatre Amateur i Professional de les planes d’Hostoles, el TAP, ha apostat fort en aquesta direcció. Sala 4, de la companyia garrotxina La Juguesca, ha estat la tercera obra que s’ha pogut veure en el marc d’aquest cicle. La funció transcorre a la Sala 4 d’una funerària, on dos germans ploren la mort del seu germà gran en una posada en escena fúnebre i còmica a la vegada.

A hores d’ara, a l’equador del cicle de teatre, l’ajuntament va copsant quina rebuda té el TAP per anar-lo consolidant. El cicle es tancarà amb dues obres més, Préssec Confitat el 22 d’abril i El Geriàtric el 30 d’abril. Les cinc obres de l’edició d’enguany volen consolidar el cicle, que a la llarga pot convertir-se en un referent per les companyies amateurs.

 

Notícies relacionades:
– La companyia olotina La Juguesca representarà ‘Sala 4’ en el marc del cicle de teatre TAP de les Planes d’Hostoles
– El cicle de teatre TAP de les Planes d’Hostoles inicia aquest dissabte el recorregut per les propostes locals amb l’obra ‘Purgatoris’
– Les Planes d’Hostoles presenta la primera edició del cicle de Teatre Amateur i Professional

x