La Cursa pel Cor de La Fageda tindrà un únic recorregut més complet, popular i “més Fageda que mai”

La setena edició de la prova es disputarà el 14 de maig a partir de les 17h de la tarda. Jose Rubio, responsable de la prova, ha assegurat en la seva presentació que “la cursa serà més Fageda que mai, ja que ampliem el recorregut pel parc natural, i volem destacar encara més el seu caràcter familiar”. A falta de poc menys d’un mes per la data, ja se superen els 600 inscrits. 


El càmping la Fageda ha acollit un any més la presentació de la Cursa pel Cor de la Fageda. L’acte ha comptat amb la presència del guanyador de l’any passat, Carlos Cera, i d’un dels habituals del podi, Alberto Ramírez, a més d’altres corredors inscrits que s’han interessat pel recorregut i les novetats. La Cursa pel Cor de La Fageda és una trobada esportiva multitudinària que reuneix cada any a més d’un miler de persones en un entorn inigualable.

La principal novetat d’enguany és que se suprimeix la volta llarga (29 quilòmetres) per recuperar i fomentar el caràcter familiar d’una prova que va néixer amb objectiu popular. El circuit únic serà de 15 quilòmetres i tindrà més trams per la Fageda que mai. Hi haurà, com sempre, activitats suplementàries per nens i nenes. La prova, que arriba consolidada a la seva setena edició, es disputarà com sempre en dissabte, el dia 14 de maig, i les inscripcions estaran obertes fins 48 hores abans.

 

Notícies relacionades:
– La Cursa pel Cor de la Fageda es consolida com a prova de referència i reuneix més de 1.000 participants en la 6a edició