L’Open Santi Silvas canvia de format i es converteix en un torneig nacional

Després del parèntesis de l’any passat, enguany la Fundació Tommy Robredo torna a organitzar l’Open Santi Silvas, que es disputarà del 9 al 12 de juny. Dissabte, el Real Club de Tennis de Barcelona va acollir la presentació de l’esdeveniment que enguany estrena format per donar més suport als tenistes locals. 16 tenistes nacionals es disputaran el torneig que, per primera vegada, tindrà competició mixta. El Santi Silvas 2016, que manté l’entrada gratuïta, serà el millor Open puntuable de l’Estat i comptarà amb categoria individual i dobles. La presència internacional l’oferiran 4 dels millors jugadors de tennis de cadira.

Notícies relacionades:
– Torna a Olot l’Open Memorial Santi Silvas per a tennistes amb cadira de rodes