L’olotí Pere Macias dirigirà el projecte de connexió dels dos tramvies de Barcelona per la Diagonal

L’olotí Pere Macias dirigirà el projecte de connexió dels dos tramvies per la Diagonal de Barcelona. L’equip de govern municipal de la capital catalana ha contractat a l’exconseller de Política Territorial i Obres Públiques per donar l’impuls definitiu a aquest projecte. Així doncs, Macias assumirà la direcció estratègica de la connexió dels tramvies. L’equip d’Ada Colau l’ha escollit després de valorar la seva “expertesa professional” en matèria d’infraestructures i xarxa tramviàries. S’incorporarà a partir del mes de maig i la seva funció serà assessorar i coordinar la interlocució entre els diferents agents implicats en el projecte: l’Ajuntament, l’Autoritat del Transport Metropolità, la Generalitat i TMB, entre d’altres.

x