Olot Televisió organitza un concurs de microrelats pels escolars garrotxins

A pocs dies per la celebració del Sant Jordi, OLOT TELEVISIÓ ha engegat diferents iniciatives que culminaran amb els programes especials que els oferirem directe, aquest dissabte, des del Firal d’Olot. Des de fa uns dies al nostre web poden veure les publicacions dels autors locals i comarcals. I, a partir d’avui, estiguin molt atents a Olot Televisió i al Facebook de la cadena perquè comencem l’emissió dels microrelats que han preparat alumnes de diferents escoles de la Garrotxa. Es tracta d’un concurs en el que els joves han hagut d’escriure relats curts i gravar-los amb el telèfon mòbil. Veuran nens i nenes de l’Escola Pia i l’Escola Malagrida d’Olot, la Bòbila de les Preses i l’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts. Des de fa dies que hi estan treballant i l’experiència persegueix potenciar la llengua catalana i la comunicació oral. Dissabte, durant la programació especial de Sant Jordi, es donaran a conèixer els guanyadors. Aquest és un tastet dels microrelats.

x