El Servei de Català i Òmnium Garrotxa organitzen dues activitats a Olot relacionades amb el català per la diada de Sant Jordi

El dia de Sant Jordi les associacions que treballen per la salut de la llengua catalana organitzaran activitats al voltant de l’idioma. Per una banda, el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa farà la segona edició del Dictat Popular, en col·laboració amb diversos centres educatius i administracions. Enguany, l’escriptor que cedeix el conte per a fer el Dictat és Francesc Serés, i es llegirà dos cops en veu alta a les sis de la tarda de Sant Jordi, a la Plaça del Teatre. Hi haurà un premi per als guanyadors del sorteig de les tres categories participants. D’altra banda, a la mateixa plaça del Teatre d’Olot Òmnium Garrotxa organitza per tercer any ‘A tota veu’, la lectura d’uns poemes amb veu alta que alterna lectors locals amb nouvinguts. A més, s’aprofitarà per commemorar la figura de l’escriptor Ramon Llull.

x