La Trobada de Motos Antigues de Sant Joan les Fonts arriba a la 20a edició consolidant-se com un referent a Catalunya i Espanya

Els amants dels vehicles motoritzats de dues rodes tenen una cita diumenge a Sant Joan les Fons. S’hi celebra la ja tradicional Trobada de Motos Antigues, que enguany arriba a la 20a edició. Aquest és un esdeveniment que any rere any es va consolidant, fins a convertir-se en un referent a Catalunya i una de les trobades d’aquest tipus més destacades de l’Estat.

La Trobada de Motos Antigues de Sant Joan les Fonts celebra enguany el seu 20 aniversari i l’organització el vol celebrar amb la gent del municipi. És per aquest motiu que divendres, van portar una petita col·lecció de motos al pati de l’escola Castanyer, perquè els nens i nenes poguessin conèixer una mica més aquests vehicles antics i conseqüentment la trobada que es du a terme anualment al seu municipi. Aquest any la trobada es celebrarà el diumenge 24 d’abril i concentrarà a més d’una 60 de motos fabricades abans del 1960. Aquesta 20a edició arriba consolidant l’esdeveniment com un referent a Catalunya i una de les trobades de motos antigues més destacades de l’estat.

La trobada començarà a les 8 del matí amb una concentració i exposició de totes les motos participants a l’avinguda Cisteller de Sant Joan les Fonts. A partir de les 10 del matí s’iniciarà el recorregut, en que aquestes motos, convertides ja en peces històriques, recorreran al voltant de 65 quilòmetres per diferents municipis de la Garrotxa passant per La Canya, Olot, Les Preses, Sant Esteve d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols i les Planes d’Hostoles. La jornada, acabarà com ja és habitual, amb un dinar popular.

x